Sådan foregår behandlingen

IMG_6568Behandlingen indeholder følgende elementer:
- Samtale
- Puls diagnose
- Tunge diagnose
- Moxa
- Glasskopping

Behandlingstid
Nålene skal blive siddende i ca. 20-30 minutter, men det kan variere afhængigt af behandlingerne og det specielle problem, der skal behandles.


 

 

Akupunktur er anerkendt mod høfeber & allergi.

Urtemedicin
I Kina har vi altid brugt urtemedicin i kombination med akupunktur. Urtemedicin kan også bruges forebyggende.

Efter behandlingen
Sørg for ikke at dyrke anstrengende motion lige efter behandlingen. Du bør heller ikke drikke alkohol.
Giv tid til at behandlingen kan virke optimalt. Afslapning, et let måltid og let motion senere samme dag kan anbefales.

Du får også vejledninger om kost og vitamin tilskud. Samt råd til din daglige sundhed.

Hvor mange behandlinger er nødvendig?
Det er meget svært at forudsige hvor mange behandlinger der skal til i det enkelte tilfælde. Gennemsnitligt er der behov for 6 til 10 behandlingen, men det afhænger helt af den lidelse der skal behandles. Svære kroniske lidelser kræver måske over 20 behandlinger, dette gælder f.eks Depression, Astma, lammelse, bivirkninger ved kemoterapi.. Det anbefales at prøve 6 behandlinger først, 3 gange ugentligt i 2 uger, eller 2 gange ugentligt i 3 uger.
Der skal være bedring efter 6 behandlinger. Er der ikke det, stoppes den videre behandling.


Kosmetisk Akupunktur
Ved kosmetisk akupunktur forbedres ansigtshudens sundhed og alderstegn mindskes. De små nåle har stor indflydelse på hudens aldringsproces. Når vi bliver ældre mister huden sin biologiske evne til at producere tilstrækkeligt kollagen og elastin, som er det der holder huden stram og elastisk. Idet nålen går igennem huden fremmes blodcirkulationen i området og der produceres kollagen og hyaluronsyre, hvorved huden kommer til at slappe af og rynkerne glattes ud. Behandlingen tager 80 min. og består af samtale og isætning af nåle i en bestemt rækkefølge. Derefter hviles i 35 - 40 min. med nålene på plads og der afsluttes med ansigtsmassage.

Hjemmebehandling
Ældre og svagt gående der bor i lokalområdet har mulighed for at få behandling hjemme hos dem selv. Ring og hør nærmere om mulighederne.


Akutbehandling
Ved pludseligt opståede smerter, f.eks. i ryg, nakke og mave, samt evt. menstruationssmerter, har jeg mulighed for at tilbyde akut behandling. Behandlingen foregår kun på Birkevej 22 i Dragør. Jeg har mulighed for akut behandling på hverdage mellem kl. 19 og 22, samt hverdage mellem 08 og 18, hvis jeg ikke er optaget af andre behandlinger.